2023-01-16

Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Dış Paydaş Toplantısı

Üniversite Sanayi İşbirliği, Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü, 2023 yılı ilk toplantısı 16.01.2023 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan başkanlığında, Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin AKÇAL, ÜSİ, Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT ve Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK’ ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda kurumlar arası işbirliği ile yapılacak çalışmaların sayısının arttırılması, üniversite sanayi işbirliği açısından il genelinde öne çıkan sektörlerin gelişimini sağlayacak faaliyetlerin planlanması, üniversitede gerçekleştirilen ar-ge ve inovasyon içeren projelerin sanayiye aktarımı, teknoloji ve bilgi transferinin sağlanması gibi konular üzerinde konuşulmuştur.