2023-09-27

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve NKÜTEK TTO olarak, bölgemizde bulunan işletmeler ile ar-ge süreçleri, ulusal ve uluslararası projeler ve üniversite sanayi işbirliklerini arttırmaya yönelik olarak PwC Türkiye ve EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş. ile Yürütülen COSME EEN Projesi ve faaliyetleri, ortak hedefleri, beklentileri ve planlanan çalışmaları görüşülen toplantı 27.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı ve NKUTEK TTO Koordinatörü Öğr. Gör. Figen TAŞCI DURGUT, PwC Türkiye Arge Direktörü Sayın Aslı ERTAN, Sayın Damla Deveci, EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş.’den Arge Direktörü Arzu ÇETİN ve NKÜTEK TTO’den Uzman Serpil YILMAZ ve Uzman Salih ÇAYLALI katılım sağladı.