2023-07-20

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü İşbirliğinde Düzenlenen Savunma Sanayi Buluşmaları Toplantısı’na Katılım Sağlandı.



 

İlimizde faaliyet gösteren firmaların savunma sanayi sektörü lider firmaları (ASELSAN, BAYKAR, TUSAŞ, MKE, Repkon) ile iş yapmaları ve bu firmalara tedarikçi olmalarını sağlamak amacıyla “Savunma Sanayi Buluşmaları” Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda; İlimizde savunma sanayi alanında kısmen de olsa faaliyet gösteren ve üretim yapma yeteneği ile isteği bulunan firmaların savunma, uzay, havacılık vb. sektörlerin lider firmalarına kendilerini tanıtma ve yapılan işbirlikleri ile tedarikçi olma imkanı sağlandı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü işbirliğinde Enis Sülün Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mümin Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Fahrettin Akçal, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Erdim Noyan, ASELSAN, BAYKAR, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayi yetkileri ve ilimizde faaliyette bulunan sanayiciler katıldı.