2023-07-07

Üniversite Sanayi İşbirliği, Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü 2023 Yılı İkinci Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

“Üniversite Sanayi İşbirliği, Paten ve Lisans Destek Koordinatörlüğü 2023 Yılı İkinci Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı” 7 Temmuz 2023 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Erdinç UZUN, Doç. Dr. İBRAHİM PALABIYIKDr. Öğr. Üyesi AYTAÇ MORALARÖğr. Gör. Dr. BARIŞ KOCABIYIK ve Yönetim Kurulu Başkan Yard. Öğr. Gör. Dr. FİGEN TAŞCI DURGUT katılım sağladı.

Toplantıda, Kurul’a Koordinatörlüğün ilk altı aylık faaliyetleri hakkında bilgi verilmesinin ardından, hazırlanan “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme Ve Şirket Kurabilmelerine İlişkin Yönetmelik” görüşüldü ve Üniversite-Sanayi İş Birliği, Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü ikinci altı aylık planı, hakkında yapılması gerekenler konuşuldu.