2023-08-22

Üniversite Sanayi İşbirliği, Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversite Sanayi İşbirliği, Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü, 21.08.2023 tarihinde ÜSİ, Patent ve Lisans Destek Koor., Koordinatör Yard. Öğr. Gör. Dr. Figen Taşcı Durgut başkanlığında, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Bülent Gül, Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Tuğrul Kaan Asan, Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nden Uzman Serpil Yılmaz ve Uzman Salih Çaylalı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda kurumlar arası işbirliği ile yapılacak çalışmalar için “İyi Niyet Sözleşmesi’nin” yapılması, yürütülen AB COSME Projesi kapsamında yapılacak faaliyetlerinin paydaşlar tarafından duyurulması ve destek verilmesi gibi konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.